Thom studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen met als specialisatie Ondernemingsrecht. Hij had gedurende deze periode al veel klantcontact en was voorzitter van de Juridische Faculteitsvereniging (JFV Nijmegen).  

Bij Van Veen Advocaten focust hij zich op ondernemingsrechtelijke kwesties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bestuurdersaansprakelijkheid of het nauwgezet opstellen van goede contracten en algemene voorwaarden. Ook houdt hij zich bezig met faillissementen. Hij adviseert in dit kader bijvoorbeeld ondernemers die vroeg of laat te maken krijgen met failliete klanten of leveranciers. Of Thom helpt juist de bedrijven in moeilijkheden met het verkrijgen van surseances van betaling of bij het doen van een faillissementsaanvraag.  

Thom is een professional met een rustig en bescheiden karakter. Hij luistert aandachtig en denkt goed na over de positie en belangen van zijn cliënt om vervolgens een juiste strategie te kiezen. "Secuur" is een woord dat hem goed omschrijft. Thom betrap je namelijk niet snel op vergeetachtigheid en daardoor kunnen cliënten goed op hem bouwen. Hij is de belichaming van het woord 'gedreven'. Hij gaat helemaal op in wat hij doet en heeft de wil om er alles uit te halen

Specialisatie-vereniging Vereniging voor Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA)

Interesses:

Tennissen
Koken
Gamen