Kennissessie:
Actualiteiten Arbeidsrecht 2024

Kan je studiekosten terugvorderen van de werknemer? Wanneer vervallen vakantiedagen bij ziekte? Wat te doen met het concurrentiebeding in het zicht van aanstaande wetgeving? Zijn er ontwikkelingen in het ontslagrecht? Er is ieder jaar weer veel wetgeving en rechtspraak waar hr-managers en werkgevers rekening mee moeten houden.

Vanwege de verwachte grote belangstelling geven Chris Tijman en Loubna Bentohami in januari drie kennissessies over de actualiteiten in het arbeidsrecht. Wij praten je kort bij zodat je 2024 goed geïnformeerd begint. Je bent van harte welkom! 

Onderwerpen: 

Verschillende topics zullen besproken worden, waaronder: 

  • Actualiteiten ontslagrecht  
  • Studiekostenbeding 
  • Wijzigingen in het concurrentiebeding 
  • Verbod op nevenwerkzaamheden 
  • Informatieverplichting van werkgevers 
  • Verval van vakantiedagen 

Het draait allemaal om slim werkgeverschap en management. Dit is jouw kans om te begrijpen wat de recente wet- en regelgeving voor jouw bedrijfsvoering betekent.  

 
Data

Dinsdag 16 januari 2024 (=VOL)
Donderdag 18 januari 2024 (=VOL)
Donderdag 25 januari 2024 (=VOL)

Tijd

16.00 uur - 17.30 uur

Locatie Van Veen Advocaten, Keesomstraat 7 in Ede
Kosten Dit is een kosteloos evenement

 

Interessant voor: 

Werkgever, (HR-)managers en adviseurs 

Vragen? 

Je krijgt tijdens de sessie ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. Mocht je vooraf vragen hebben, stel ze gerust via communicatie@vanveen.com

We hopen je te mogen verwelkomen voor een leerzame en interactieve kennissessie. Meld je via het aanmeldformulier hiernaast aan.