Loubna Bentohami helpt zowel werkgevers als werknemers met allerlei juridische kwesties die zich voor (kunnen) doen op de werkvloer.

De werkzaamheden binnen haar praktijk lopen uiteen van het adviseren over (collectieve) arbeidsovereenkomsten of het concurrentiebeding tot aan procederen over ontslag. Haar cliënten weten Loubna te vinden bij vragen over onder andere arbeidsongeschiktheid, sociale zekerheid en flexibele arbeid.

Loubna's loopbaan begint met het volgen van de studie juridische dienstverlening. Haar weg vervolgt zich via HBO rechten naar de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Loubna heeft tijdens en na de rechtenstudie als juridisch medewerker gewerkt bij de Rechtbank Utrecht. Daarna is zij in dienst getreden als advocaat bij een advocatenkantoor in Utrecht. Inmiddels maakt Loubna als advocaat deel uit van de sectie "Arbeid en Pensioen" binnen Van Veen Advocaten. Zij heeft in 2023 de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) succesvol afgerond.

Loubna's resultaatgerichte aanpak is haar kenmerkende kracht. Met het einddoel in zicht, laat zij zich zowel in als buiten de rechtbank niet snel van de wijs brengen. Het onderste moet en zal uit de kan gehaald worden in het belang van haar cliënt. Tegenover deze zelfverzekerde, fanatieke kant, staat een groot empathisch vermogen wat betreft de (juridische) situatie van de cliënt. Loubna is eerder geïnteresseerd in wat een ander bezighoudt, dan dat zij over zichzelf praat. Door haar luisterend oor en creatieve maar realistische ideeën, bestempelen cliënten Loubna als een prettige sparringpartner. Voorop staat altijd het geven van een eerlijk en secuur juridisch advies. En dat is precies wat haar cliënten krijgen.

Specialisatie-vereniging:

Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA)
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)
Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA)

Interesses:

Sporten: spinning en yoga
Sociale contacten onderhouden
Mode en interieurdesign