Donika Plana heeft een indrukwekkende academische achtergrond. Ze behaalde haar titels mr. en drs. na het voltooien van een dubbelstudie in Recht & Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen, gevolgd door twee masters in Nederlands Recht en Innovation & Entrepreneurship. Haar cum laude afronding van de Master of Laws benadrukt haar streven naar uitmuntendheid.

Als advocaat richt Donika zich vooral op ondernemingsrecht en contractenrecht, met een bijzondere interesse in IT, privacy en innovatie. Internationaal opererende ondernemers vinden in haar een betrouwbare gids, met vloeiende beheersing van Nederlands, Engels, Albanees en Duits (Goethe B2).

Zowel persoonlijk als professioneel hecht Donika veel waarde aan vertrouwen ("besa"). Ze communiceert eerlijk en transparant over de positie van haar cliënten en haar eigen capaciteiten, en ze streeft ernaar om de verwachtingen die ze creëert waar te maken. Donika gaat voor de volle 100% voor een zaak of doet het niet.

Door haar verworven expertise in bedrijfskunde tijdens haar masterspecialisatie en ervaring in zakelijke adviesverlening, kan zij doelmatig kijken naar uw onderneming en het juridisch advies aanpassen op de specifieke situatie. Donika's positieve instelling en juridisch inzicht stellen haar in staat om vaak het ontbrekende puzzelstukje (oftewel: de juiste juridische grondslag) te vinden en de zaak sterk te onderbouwen.

Donika's aanpak kenmerkt zich door grondigheid en structuur. Ze voert gedegen onderzoek uit, heeft oog voor de rode draad in een zaak, biedt een warm en luisterend oor en presenteert heldere juridische kaders. Donika vervult niet alleen de rol van advocaat, maar kan ook worden gezien als vertrouwensadviseur.

Interesses

 

Voorheen hoge klasse voetbal en (show)dansen op NK-niveau,
tegenwoordig fitnessen
Afspreken met familie en vrienden
Reizen
Creatief bezig zijn