Wilt u inschrijven op een aanbesteding, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Wat houdt een aanbestedingsprocedure precies in en wat moet u doen om de winnende offerte te schrijven?

Advocaat Tjeerd Grünbauer en aanbestedingsspecialist Octavia Siertsema geven u een kijkje in hun aanbestedingskeuken. Met concrete tips en praktijkvoorbeelden zorgen ze ervoor dat u in één dag precies weet hoe u voortaan (wel) de opdracht van de overheid binnenhaalt en wat u kunt doen als het op procederen aankomt.

 
Data 4 november 2021
Tijd 09.00 uur tot 16.00 uur
Locatie Van Veen Advocaten, Keesomstraat 7  Ede
Kosten € 549,-- excl. btw

 

Octavia legt aan de hand van praktische tips en concrete handvatten uit hoe u het beste kunt inschrijven op een aanbesteding. Tjeerd vertelt waar u op kunt letten in de aanbestedingsprocedure en licht de juridische aspecten toe. De vragen die zij zeker zullen beantwoorden zijn:

  • Hoe lees je aanbestedingsstukken?
  • Wat is EMVI en hoe schrijf je in op een EMVI aanbesteding?
  • Hoe belangrijk is het onderdeel 'kwaliteit'?

Octavia Siertsema heeft bijna twintig jaar ervaring als inkoper voor de overheid, bidmanager bij grote bedrijven, trainer, coach en aanbestedingsspecialist voor het MKB. Ze heeft jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel, zowel als inkoper als inschrijver. Op de haar kenmerkende praktische, nuchtere en concrete manier helpt Octavia ondernemers om een goede inschrijving te doen. Daarnaast is zij de auteur van het boek 'Handboek inschrijven op aanbestedingen'. Bij deelname aan de workshop krijgt u dit boek aan het einde van de dag ook uitgereikt. 

Tjeerd Grünbauer richt zich binnen Van Veen Advocaten op de juridische interactie tussen burger (of onderneming) en overheid. Procederen in het aanbestedingsrecht is een vak apart, omdat het gelijkheidsbeginsel tot in het extreme wordt doorgevoerd. Tjeerd kent de voetangels, klemmen en valkuilen daarbij.

COVID-19

Wij houden de berichtgeving rondom het coronavirus uiteraard nauwlettend in de gaten. Tijdens de workshop zullen wij de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM goed opvolgen. Zo zullen wij onder andere de 1,5 meter afstand waarborgen. U ontvangt vlak voor de workshop meer informatie over de te nemen voorzorgsmaatregelen.

Aanmelden voor de workshop